Over Youriginal Posters

Youriginal Posters is een bedrijf dat in 2016 is opgericht en vintage film- en voetbalposters verkoopt. Wil jij er zeker van zijn dat je iets origineels aan de muur hebt hangen en ben je ook nog eens een grote film- en/of voetbalfan, dan zit je bij Youriginal Posters helemaal goed! In de webshop heb je de keuze uit meer dan vijftig verschillende film- en voetbalposters, allemaal in een kenmerkende vintage-stijl. De afmetingen van de posters zijn 40 bij 30 cm en de posters zijn gedrukt op speciaal van bamboe gemaakt papier. Het materiaal, in combinatie met de afbeeldingen, zorgen ervoor dat de posters een overtuigende retro look hebben. De posters zijn individueel verpakt en zijn zowel geschikt om in te lijsten als om direct aan de muur te hangen en zijn een aanwinst voor elke kamer!

Youriginal Posters is gevestigd in het midden van Nederland, namelijk in Houten. Wil je met ons in contact komen? Schroom dan niet om een mail te sturen naar: info@youriginalposters.nl Wij zullen onze uiterste best doen om jouw mail binnen 24 uur te beantwoorden maar hopen dat je het ons kan vergeven als dit in het weekend iets langer duurt!

Neem direct een kijkje in de webshop en wie weet vind jij wel een poster waarmee je binnenkort aan je muur kan gaan pronken!

Youriginal Posters