• Meer informatie

Meer informatie


Je hebt een leuke poster gevonden maar wil graag wat meer informatie over het product? Hieronder worden hopelijk al jouw vragen beantwoord!

Afmetingen:
Alle posters van Youriginal Posters zijn 40,5cm bij 30,5cm groot.

Materiaal:
De posters worden gedrukt op een speciaal soort papier gemaakt van bamboeplanten dat zich het meest laat vergelijken met papyrus. Het materiaal heeft een lichte, beige kleur en is dikker in tegenstelling tot normaal papier. De randen kunnen enigszins gekarteld zijn en dit draagt bij aan de vintage-look die de posters hebben.

Verpakking:
Alle posters worden individueel verpakt en met stevige kartonnen achterkant geleverd.

Is het gelukt om een keuze te maken uit al die mooie posters maar wil je graag weten hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij hem snel in huis hebt? Lees dan snel eventjes verder en het zal je duidelijk worden!

Vervoerder:
Het verzenden van de bestellingen gaat via vervoersbedrijf DHL. Aangezien het pakketje niet door de brievenbus past, dien je huis te zijn om het pakketje te ontvangen. Als dit niet het geval is zal het pakketje bij een van jouw buren worden afgegeven.

Binnen Nederland:
Voor verzendingen binnen Nederland hanteren wij een vast bedrag van €3,- per bestelling. Bij bestellingen boven de €50,- is verzending gratis! Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw bestelling binnen 5 werkdagen wordt geleverd!

Buiten Nederland:
Voor verzending naar het buitenland hanteren wij andere tarieven.

Voor de volgende landen geldt een tarief van €10,- per pakketje en een levertijd van 5 tot 10 dagen: Belgie, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot Brittanië, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Polen, Spanje en Zweden.

Voor verzending naar overige landen wordt gevraagd contact op te nemen met: info@youriginalposters.nl

Pakketje niet geleverd?
Geen zorgen, als blijkt dat jouw pakketje nooit bij jou is afgeleverd dan versturen wij de bestelling kosteloos nog een keer naar het door jou opgegeven adres! Mocht uit onze track & trace gegevens echter blijken dat het pakketje wél is geleverd, dan kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet ontvangen van het pakketje.

De poster is gekozen, het bezorgen geregeld maar dan komt nu toch echt de minst leuke stap uit het bestellingsproces, betalen. Leuker kunnen wij het helaas niet maken, wel kunnen wij al jouw onzekerheden wegnemen door middel van de volgende informatie:

Veilige omgeving:
Wij bij Youriginal Posters hechten veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom kun je jouw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) afhandelen.

Betalen met iDEAL:
iDEAL is ontwikkeld door een aantal Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten gemakkelijk te maken. Via iDEAL kun je direct online betalen via internet bankieren. Als je tijdens het bestellen bij ons aangeeft dat je via iDEAL wilt betalen wordt de website van je bank geopend. Daar kun je inloggen op de manier die jij gewend bent van je bank en direct de betaling voltooien. Zo wordt de betaling direct geautoriseerd en naar ons doorgezet. Zo hebben wij je betaling meteen binnen en zullen we je bestelling direct in behandeling nemen.

Betalen met Paypal:
PayPal maakt online betalen veilig en snel. Als je een Paypal-account hebt geopend kun je heel gemakkelijk je bankrekening en/of creditcard(s) aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je je geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat. Als je voor Paypal kiest als betaalmethode kom je op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. De betaling wordt direct naar AKO doorgezet, zodat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Betalen met creditcard:
Bij ons kun je met drie verschillende creditcards betalen, namelijk met een Visa creditcard, Mastercard of met een American express kaart. Tijdens het betalen met de creditcard wordt je cv2 code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop je creditcard.

Is jouw bestelling toch niet wat je er van had verwacht? Geen zorgen, retourneren is bij ons mogelijk! Hoe je dat moet doen dat lees je hieronder!

Retour sturen:
Als jouw bestelling toch niet is wat je er van verwacht had, dan kan je bij ons altijd kosteloos jouw pakket retourneren. Het enige wat wij van jou vragen is om de producten in de originele verpakking en onbeschadigd retour te sturen binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Tevens vragen wij om het retourformulier die hieronder te vinden is uit te printen, in te vullen en bij de retourzending te sluiten. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jij je geld terug krijgt! De kosten voor het retour zenden zullen voor eigen rekening zijn.

Terugbetalingen:
Als het retourformulier volledig en correct ingevuld is en de producten in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons binnen zijn dan zullen wij het volledige aankoopbedrag + de verzendkosten terug betalen. Terugbetalingen kunnen tot uiterlijk 30 dagen duren.

Click hier om het formulier te downloaden

Ben jij ondernemer en zou jij graag de posters van Youriginal Posters in jouw (web)winkel gaan verkopen of ben jij een artiest en denk jij dat jouw werk geschikt is voor onze webshop? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën dus schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan door een mail te sturen naar: info@youriginalposters.nl of te bellen op: 0617731298.